Tuotemerkit


Boett AB

 
Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Boett on ruotsalainen brändi, joka on erikoistunut hyödyllisiin ja toimiviin tuotteisiin eläimille. Tuotteet, heijastimet ja ihottumaloimet, ovat korkealaatuisia ja kehitetty asiakkaiden toiveiden mukaan.

Boett on aloittanut Åkersbergassa, Tukholman ulkopuolella, vuonna 1992, jossa kesäihottumaloimen ensimmäinen prototyyppi kehitettin markkinoille. Markkinoilla ei ollut mitään vastaavaa, ja tarve oli suuri. Myöhemmin laajensimme heijastetuotteisiin koirille ja hevosille. 

Monien vuosien ajan Boetin tuotanto oli Ruotsissa, mutta vuodesta 2004 lähtien tuotanto on siirretty Portugaliin. Portugalissa tehdas on pienessä kylässä, jossa työolosuhteet ovat oikeudenmukaiset ja voimme tarkistaa tuotteen laadun koko ajan.
 
Boett on Lisbeth Sundbergin perustama perheyritys, jonka nykyisin hoitaa Lisbeth ja hänen tyttärensä Caroline, vaikkakin vanhin tytär Therese on aktiivinen yhtiössä ja myy Boettin tuotteita Islannissa.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Borstiq Farm Ab


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Borstiq harjat tulevat meille varastoon Eclipse Biofarmabilta, jonka omistaa Willab Ab. 

Borstiq farm AB on ruotsalainen hevosurheilutarvikkeiden valmistaja ja toimittaja. Yritys on aloittanut toimintansa Jönköpingissä vuonna 1998, mutta sijaitsee nyt Hishultissa Etelä-Ruotsissa. Elokuusta 2013 yhteistyökumppanina on ollut Eclipse Biofarmab AB. Harjat ovat valmistettu luonnonmateriaaleista. Nämä materiaalit on valittu ja valitaan huolella, jotta harjojen laatu ja kestävyys voidaan taata käyttäjälle. 

Materiaaleina käytetään 

• Bassine - palmupuun kuitu, luonnollinen materiaali, joka poistaa helposti kuivunutta mutaa.
• Arenga - palmupuun kuitu, jonka jäykkyys on Bassinen ja PP:n välillä.
• PP-polypropeeni, synteettinen kuitu. Uskomattoman kestävä kuitu todella kovaan käyttöön.
• Mex-kuitu - kaktuskuitu, luonnollinen materiaali, joka sopii kaikille hevosille.
• Mix-kuitu - seos Bassine ja Mex-kuitua.
• Hevosen jouhet
Muita materiaaleja ovat vuohenkarvat, sianharjakset ja hamppu.
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Eclipse Biofarmab ab


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Eclipse Biofarmab perustettiin vuonna 1983. Perustajina olivat Lars ja Maj-Lis Jeppsson. Alusta lähtien se panostettiin korkealaatuisiin, hyvin harkittuihin ja testattuihin tuotteisiin, jotka perustuivat hevosen tarpeisiin.

Perustajilla oli pitkä ja erittäin vankka kokemus hevosurheilun eri urheilulajeista. Heillä oli jo heti alkuvaiheessa eläinlääketieteellinen ja farmakologinen asiantuntemus takanaan,  jotta he pystyisivät vastaamaan korkeisiin laatuvaatimuksiin ja kehittämään uusia tuotteita. Nykyään Eclipse Biofarmab valmistaa suuria määriä tuotteita. Yksi tärkeimmistä 21. vuosisadan onnistumisista, on glukosamiinituote BioGlucomin.

Eclipse Biofarmab on ollut Willab AB: n omistuksessa heinäkuusta 2014 lähtien. Yhtiön tavoitteena on olla aina ennen kaikkea kehittää uudet tuotteet laadukkaiksi ja toimiviksi ennen tuotantoa. Willab seuraa markkinakehitystä, johon se haluaa vastata hyvillä ja toimivivilla tuotteilla. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Equi-Top


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Equi-Top on laadukas ranskalainen tuotesarja, josta tuomme maahan Calovetin ja Broncophytin täydentämään tuotevalikoimaamme. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Fiebing´s Products


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Fiebing´s:n toimivat ja laadukkaat nahanhoitotuotteet tulevat varastoon Willab Ab:n kautta. 

Fiebing Company on yli sata vuotta vanha yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden nahanhoitotuotteiden kehittämiseen ja valmistamiseen. Fiebing´s tuotteiden tavaramerkki on luotettavuus. Tämä on elintärkeä ominaisuus, koska nahka käyttäytyy toisin kuin mikään muu materiaali. Nahka vaatii tarkkaa huolenpitoa, se elää säävaihteluiden ja käytön mukaan. Nahkaa on käsiteltävä asianmukaisesti, jotta se säilyisi kauniina ja kestävänä pitkään.

Fiebing valmistaa myös groomingtuotteita hevosille. Tavoitteena on terve, hoidettu ja hyvin huollettu hevonen. Hoitotuotteet hellivät hevosen ihoa, shampoot, kavionhoitotuotteet, kiillokkeet ja muut tuotteet takaavat säihkyvän ja upean lopputuloksen! 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Foran Equine Products


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Vuonna 1974 perustettiin Foran Equine. Se on kasvanut markkinajohtajaksi hevosiin erikoistuneiden lisäravinteiden ja hoitotuotteiden alalla.

Foran Equine tarjoaa kattavan ja vakiintuneen valikoiman yli 60:sta tuotteesta. Näihin kuuluvat korkealaatuiset ravintolisät, jotka on erityisesti suunniteltu optimoimaan terveyttä ja parantamaan suorituskykyä ja olennaisia ​​hoitotuotteita antamaan paremman suorituskyvyn hevosille. Tuotteita on kehittänyt kokenut laaja tiimi, mukaan lukien eläinlääkärit, kemistit, hevosen ravitsemusterapeutit ja ratsumiehet ja naiset asiakkaidemme tarpeiden mukaan.  Foran Equine -tuotteet ovat saatavilla yli 40 maassa maailmanlaajuisesti. 

Vain korkealaatuiset raaka-aineet tulevat jokaiseen valmistettuun Foran Equine -tuotteeseen. Korkealaatuisia biologisesti saatavilla olevia mineraaleja ja lääketeollisuuden raaka-aineita käytetään rehun lisäaineiden tekemiseen. Tämä takaa, että hevonen pystyy tehokkaimmin hyödyntämään Foranin tuotteita, jopa pieninä annoksina, koska saavutetaan korkea biologinen hyöty ja laadun taso.

Foran on tiukasti sitoutuneita testaamaan tuotannossaan käytettäviä tuotteita ja raaka-aineita varmistaakseen täydellisen yhteensopivuuden maailmanlaajuisten dopingin vastaisten sääntöjen kanssa ja käyttämään omia menetelmiä, kuten nestekromatografiaa, massaspektrometriaa, massaspektrometriaa (LCMSMS) ja myös ulkoista hyväksyttyä testausta kuten Le Laboratoire des Courses Hippiques (LCH) Ranskassa.

 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Hälsingehonung Ab


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

• 100% puhtaita luonnontuotteita • Valmistuksessa käytetty  korkealaatuisia kasviöljyjä • Voiteisiin ei lisätä lainkaan vettä • Ei säilöntäaineita • Valmistettu Ruotsissa • Voiteet eivät sisällä  mineraaliöljyjä • Voiteita ei testata eläinkokeilla 

”Haen raaka-aineet tuotteisiini luontoäidin valtavasta varastosta. Inspiraationi saan luonnon rikkauksista ja muinaisesta tietotaidosta.
Hienoimmat  raaka-aineet käytän mehiläisvahavoiteisiin.
Eläinten kotiapteekkiin olen valmistanut salvoja hevosille ja koirille. Ne ovat tehokkaita ja erittäin suosittuja eläinmaailmassa.
Määränpääni on aikaansaada ekologisia tuotteita niin pitkälle kuin ketjua riittää - aina raaka-aineista valmiiseen tuotteeseen asti.”

Nadine Reuterswärd
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Wendal´s Herbs


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Yrtit ovat olleet tärkeä osa eläinten terveyttä ja hyvinvointia vuosituhansien ajan. Tieteen ja tiedon kehityttyä on ymmärretty yrttien tehokas vaikutus hyvinvoinnin edistäjinä. 

Luontaislääkintään perehtyneet ammattilaiset ovat kokemuksen perusteella optimoineet yrttien terveysvaikutteiset hyödyt ja kehittäneet erilaisia yrttiseoksia. Tuotekehityksen ansiosta useita eri yrttejä sisältävät seokset ovat erittäin tehokkaita.

Wendals Herbs-yrttejä hankitaan ympäri maailman. Ne ovat ehdottoman puhtaita sekä erittäin korkealaatuisia. Tiukilla vaatimuksilla pyritään varmistamaan se, että yrtit kasvavat ja ne korjataan optimaaalisissa olosuhteissa. Näillä menetelmillä luonnon oma tervehdyttävä voima säilyy mahdollisimman hyvin. 
Me Wendalsilla uskomme, että luottamus tuotteeseen on asiakkaiden tärkein arvo ostopäätöksiä tehdessä. Vaadimme tuottajilta erittäin korkeatasoisia yrttejä ja hyväksymme vain parhaat tuote-erät. Puhtaat yrtit ja hyvä tuoksu ovat ominaisuuksia jolloin yrttisekoituksen maittavuus on paras mahdollinen. 
 
Selaa tuotemerkin tuotteita »

Willab


Klikkaa logoa ja tutustu valmistuttajan sivuihin!

Willab Ab on ruotsalainen yritys, jonka tuotteita Fysio Healing Oy edustaa Suomessa. Willabin valikoima on laaja. Siihen kuuluu hevosten- ja koirien varusteita, ratsastajalle varusteita ja asusteita ja todella laaja Agro-valikoima. Tuotteisiin pääset tutustumaan helposti heidän sivuilla ja lähimmän jälleenmyyjäsi saat laittamalla sähköpostia myynti @ fysiohealing.fi.

Kiinnostuitko edustamaan tuotteita Suomessa? Ota yhteyttä myynti @ fysiohealing.fi. 
Selaa tuotemerkin tuotteita »