Arnika geeli 1 l

Puhdas arnikalinimentti geelinä.

Tuotekoodi: 7330824012631
Arnikageeli1l_7330824012631_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
 Puhdas arnikalinimentti geelinä. Helppo levittää ja käyttää. Erinomainen hierontalinimentti.

 

 

Puhdas Arnikatinktuura geelimaisessa muodossa arnikankukista. Sukupolvien tuntema hoitokeino, lihaksiston ja nivelten kivunlievittäjä. Sen verisuonistoa laajentava vaikutus hoitaa tehokkaasti kipeytynyttä lihaksistoa. Arnika geeli on tarkoitettu ulkoisiin vaurioihin. Se on luonnon oma ensiapu esim. turvotuksiin, mustelmien, ruhjevammoihin sekä rasitusvammoihin. Ulkoisesti käytettynä esim. tylppä vammojen hoitoon, se vahvistaa heikkoja hissuonia ja estää mustelmien ja verenpurkautumien muodustumista. Arnika montanakukka on tunnettu jo vuosisatoja vahvasta lämmittävästä sekä kipua lievittävästä vaikutuksestaan. Sopii erinomaisesti myös koirille sekä urheilijoille. Ei sisällä dopingaineita. 

Eclipse Biofarmabin valmistama Arnika ja Arnika geeli omaavat korkean pitoisuuden Arnikauutetta ja on siksi toimiva ja tehokas valmiste! Arnikaa voi käyttää sekä hierontalinimenttinä että hauteena hevosen jänteisiin, niveliin ja nivelsiteisiin. Arnika geeli on syvävaikutteinen hierontalinimentti valmennuksessa oleville ja kilpaileville hevosille.

Koostumus: Arnikauute, isopropanoli, geelipohja.

Käyttöohje: Linimenttinä tai geelinä arnikaa hierotaan hoitoa vaativaan kohtaan ja pintelöidään mikäli mahdollista. Hierntalinimenttinä tehokas hevosen isoille lihasryhmille. Jänteille, nivelille ja nivelsiteiden hoitoon suosittelemme Eclipse Arnikaa.

 

Arnica Montana eller slåttergubbe, som den också kallas, är en flerårig växt som tillhör familjen korgblommiga växter och har används som läkemedelsväxt sedan lång tillbaka. Arnikaextrakt används ofta för att vidga blodkärlen för ett ökat genomflöde, vilket minskar svullnader samt verkar mjukgörande för muskler och leder. Oftast är det ansträngda och utsatta muskler och sträckningar som behandlas med arnika.

I Eclipse Biofarmabs sortiment finns Arnika och Arnika Gel, båda med samma höga extraktkoncentration. Arnika används för massage och kan även med fördel användas som våtvarmt omslag till hästens senor, leder och ligament. Arnika gel är en djupverkande linimentsgel av hög kvalitet för massage av den tränande och tävlande hästens muskler. Ren Arnikatinktur i gelform från arnikablommor.

Sammansättning: Arnikaextrakt, Isopropanol, Gelbas.

Användningsområde: För massage av hästens stora muskelgrupper.

Bruksanvisning: Massera in Arnika Gel noggrant på det aktuella stället. För senor, leder och ligament rekommenderas våtvarmt omslag med Eclipse Arnika.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 1.02 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €