Bioglucomin HA 150g

Glukosamiini-ja hyalorinihappovalmiste

Tuotekoodi: 7330824052927
BioglucominHAfordog150g_7330824052927_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Tehokas nivelravinne  mm. tulehdusten, nivelpinta ogelmien tai nivelrikon tukihoitoon.  

 

 

Bioglucomin+HA on entistä tehokkaampi nivelvalmiste. Koostumukseltaan se on kuten tuttu Bioglucomin, mutta siihen on lisätty hyaluronihappoa.

Bioglucomin+HA on tarkoitettu ensisijaisesti urheilukoirille joiden nivelet sekä nivelrustot joutuvat kovaan rasitukseen. Se sopii erinomaisesti myös vanheneville koirille ylläpitämään nivelten optimaalista toimintakykyä. Lääkeainelaatua olevat glukosamiini, hyaluronihappo, L-metioniini, kalsiumaskorbaatti sekä mangaani vaikuttavat nivelnesteeseen ja nivelrustoihin päivittäisen ravintoinjektion lailla. Nämä aineosat yhdessä Bioglucomin+HA:n sisältämän imeytymistä edistävien inuliinin sekä oligofruktoosin kanssa edesauttavat nivelnesteen sekä nivelrustojen uusiutumista.

Bioglucomin+HA on päivittäinen lisäravinne nivelhyvinvoinnin ylläpitoon. Glukosamiini on luonnostaan elimistössä esiintyvää rustokudosten uusiutumista ja hyvinvointia edistävää raaka-ainetta. Hyaluronihappo terästää glukosamiinin vaikutusta. Yhdessä nämä ravintoaineet edistävät koiran parempaa elämänlaatua. 

Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita. 

Koostumus: Glukosamiini HCI 47 %, Inuliini ja hyaluronihappo 0.3 %. 

Lisätty per kg/15 g: Vitamiinit: E 302 C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti) 20 g / 300 mg Aminohapot: 3.1.1 Metioniini 67 g / 1000 mg Hivenaineet: E 5 Mangaani (mangaanisulfaatti) 8 g / 120 mg 

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 22 %, hehkutusjäännös 1 %, raakarasva ja raakaöljyt 0.1 %, raakakuitu 0.1 % ja natrium 0 %.

Annostus:
Pieni koira: 2 g päivässä. Keskikokoinen koira: 3 g päivässä. Iso koira/sor hund 4 g .päivässä.

Annosmitta = 1 g

Sekoitetaan ruokaan juuri ennen sen antamista. Suurin sallittu annostus on kaksinkertainen päiväannos.

 

Blandas i maten i direkt anslutning till utfodringen. För att ej överskrida högsta tillåtna halter av fodertillsatser får utfodras med högst dubbel rekommenderad mängd.

Dosering: Liten hund: 2g daglige. Medelstor hund: 3g dagligen. Stor hund: 4g dagligen

1 dosmått = 1 g 

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €