Boett Ihottumaloimi 0/90cm

Tuotekoodi: 126053
_126053_1.JPG
_126053_2.JPG
_126053_3.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Boett -ihottumaloimi, kokonaan suojaava. Kysy värivaihtoehtoja tilattaessa!

 

 

Kokonaan suojaava Boett - ihottumaloimi. Koko 0, jonka selänpituus on 90cm. Loimi sopii mm. minishettiksille.

Suojaloimia on käytetty vuodesta 1989 ja tulokset ovat olleet erittäin hyviä. Monet eläinlääkärit suosittelevat ongelmatapauksissa loimia päivittäiseen käyttöön.

Loimi suojaa hevosta sekä hyönteisiltä että auringolta. Samanaikaisesti loimi myös rauhoittaa ihon kutinaa niin, että hevonen on rauhallinen ja käyttäytyy normaalisti. Mikäli loimet otetaan käyttöön ennen kuin hevonen oireilee, on mahdollista että ongelmilta vältytään kokonaan. Jos loimet otetaan käyttöön iho-oireiden jo alettua, hevonen lopettaa hinkkaamisen ja mahdolliset haavat paranevat.

Suojaloimet on valmistettu polyesterijerseystä. Kangas on hengittävä ja hylkii vettä. Auringonpaisteella loimi toimii kuten hikiloimi ja lämpö poistuu kankaan läpi. Sateen jälkeen loimi kuivuu nopeasti hevosen ruumiinlämmön vaikutuksesta. Suojaloimia voidaan siis käyttää joka säällä. Hevonen voi pitää loimea vuorokauden ympäri, sekä tallissa että ulkona.

Miten käytät Boett -  suojaloimea

Pääset parhaisiin tuloksiin, mikäli käytät loimea johdonmukaisesti aina kun hevonen on ulkona.

Poikkeuksena kuitenkin ratsastus tai muu hevosen käsittely/liikunta sekä sääolosuhteet jolloin hyönteiset eivät vaivaa, kuten rankkasade tai kova tuuli.
Loimea voi käyttää ympäri vuorokauden riippumatta säästä, mutta muista aina tarkistaa että loimi on kiinnitetty kunnolla.

Loimi on flourcarbon-käsiteltyä, 100% polyesteriä ja on siksi vettä hylkivä ja hengittävä. Mikäli loimi laitetaan hikiselle hevoselle, hevonen kuivuu nopeasti. Loimi ei ime vettä eikä muutu painavaksi sataessa. Sateen päättyessä sekä loimi että hevonen kuivuvat nopeasti.

Koska aurinko sekä hevosen hiki rasittaa loimen kangasta loimi on kulutustavara. Loimen keskimääräinen elinikä on kolme kautta, kuitenkin riippuen loimen käyttömäärästä. Jokaisen loimen mukana seuraa korjauspaloja.

Suosittelemme hienopesua 40oC. Loimi kestää rumpukuivausta. Lointa EI SAA PESTÄ vahvoilla pesuaineilla ja eikä käyttää huuhteluainetta. Suosittelemme vesipesua ilman aineita. Täten kangas ei haperru eikä veny.

Loimi puetaan hevoselle pään yli, ja se tapahtuu helpoimmin kun rypistät loimen renkaaksi ja toisella kädellä pujotat sen hevosen pään yli. Vedä loimi koko hevosen yli ja kiinnitä jalkanauhat. On tärkeää, että loimen selkäpituus on oikea, häntäkiilan tulee ylittää häntäjuuri siten, että hevonen voi hyvin nostaa ja heiluttaa häntäänsä. Jos loimi on liian pitkä, niin selän kohdalle voi ommella vekin tai vekkejä. Jos loimi on liian lyhyt, niin Sinun tulee hankkia suurempi loimi. Vatsalappu kiinnitetään hevosen vatsan alitse ja resorivyöt pujotetaan solkien läpi ylös selkään siten, että loimi istuu hyvin paikallaan. Seuraavaksi säädä pienet resorivyöt, jotka on ommeltu rinnan kohdalla loimen sisäpuolelle. Kiinnitä ne yhteen pieniin solkiin, jotka ovat kiinni vatsakappaleessa. HUOM! Yksikään resorivyö ei saa olla löysällä, kun säädöt on tehty. Anna hevosen liikkua vapaasti tarhassa tarkkailun alaisena n. 15 min. jotta näet, että loimi istuu kunnolla. 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €