Eclipse Blue 250ml

Liniment Blue

Tuotekoodi: 7330824010781
EclipseBlue250ml_7330824010781_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Liniment Blue. Kaksiteholinimentti hevosten lihaksiin, niveliin ja jänteisiin.

 

 

Liniment Blue on erittäin tehokas kaksiteholinimentti. 

Vaikuttaa ensin jäähdyttävästi ja sitten lämmittävästi. Linimentin vaikutus on erittäin monipuolinen ja sitä käytetään sekä pehmytkudosten (lihakset) että kovien kudosten hoitoon (jänteet, nivelet, nivelsiteet). Liniment Blueta käytetään mm. ennen valmennusta esilämmittämään lihaksistoa ennen fyysistä lämpeämistä. Näin linimentti tarjoaa lämmön ja auttaa lihaksia valmistautumaan rasitukseen. Viilentävä ominaisuus katkaisee sisäisten vaurioiden syntymisen. Kun jäähdytys lakkaa, niin lämpö lisää verenkiertoa, jolloin saadaan nopeasti korjattua mahdolliset vauriot. Liniment Blue on tehokas, mutta lempeä linimentti eli voit käyttää sitä niin usein päivän aikana kun tarvitset! Sopii erittäin hyvin myös hierontalinimentiksi. Ei sisällä dopingaineita.

Liniment Blue on ammattivalmentajien ja hevosihmisten suosima linimentti useissa hevosurheilumaissa. Huippuammattilaisen sanoin: "Käytän Liniment Blue linimenttiä koska se yksinkertaisesti tekee sille tarkoitetun työn." Linimenttiä voidaan käyttää joko kääreen kanssa tai ilman käärettä. Se on helppokäyttöinen niin ennen kuin jälkeenkin rasituksen. "

Koostumus: Eucalyptusöljy, mentoli, arnika, hamamelisuute, isopropanoli, voidepohja, väriaine E131.

Käyttöohje: Hiero Liniment Blue lihaksiin, jänteisiin ja niveliin. Käytä tarpeen mukaan kerran tai useamman päivässä. Mikäli tahdotaan pitkäaikaisempi lämpövaikutus kääritään käsitelty alue mahdollisuuksien mukaan. Katso tarkemmat käyttöohjeet pakkauksesta.

HUOM! Tuote sisältää mentolia ja on jossain maissa doping aine, kuten Ruotsissa. Varoaika on silloin 96 -tuntia! Muista aina tarkistaa maakohtaiset säännökset kilpailtaessa ulkomailla.

Eclipse Biofarmabs Liniment Blue är ett dubbelverkande (först kylande, sedan värmande) liniment för sporthästens muskler, senor, leder och ligament. Med sin dubbla verkan är Liniment Blue mycket allsidig och används med fördel på såväl mjukdelar (muskler) som på hårda delar (senor, leder och ligament). Före träning är behandling med liniment ett utmärkt sätt att förbereda och värma musklerna innan den fysiska uppvärmningen. Liniment Blue ger en behaglig värme som hjälper musklerna med god förberedelse till snabb återhämtning. Med sin dubbelverkan stoppas effektivt en uppkommen inre blödning från att eskalera, vilket är den kylande effektens syfte. I takt med att kylan avtar, kommer värmeverkan i produkten att tvinga dit nytt friskt blod som hjälper till att läka ut skadan. Liniment Blue är mild och kan därför användas så ofta det behövs.

Observera att den innehåller mentol och därför har 96 timmars tävlingskarens i Sverige!

Produktbeskrivning: Massageliniment i gelform för häst.

Användningsområde: Vid massage av muskler, senor och leder.

Sammansättning: Eucalyptusolja, mentol, Arnikaextrakt, Hamamelisextrakt, Isopropanol, cremebas, färgämne E131.

Förvaras oåtkomligt för barn! Undvik kontakt med ögon och känslig hud.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €