Eclipse B- BioB 250ml

Todella maittava B-vitamiini!

Tuotekoodi: 7330824012846
EclipseB250ml_7330824012846_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Monessa mukana oleva B-vitamiini nestemäisessä muodossa. Maistuu takuuvarmasti nirsommallekin kaverille!

 

 

Koiramme ja kissamme ovat jatkuvasti alttiita kaikenlaisille muutoksille. Luonnollisille, kuten esimerkiksi turkin takkuuntumiselle, ympäristömuutosten vaikutuksille ja sellaisille stressitilanteille, jotka eivät ole normaaleja koirille ja kissoille.
 
Eclipse B - BioB on nestemäinen vitamiinivalmiste, joten se imeytyy huomattavasti nopeammin kuin kiinteät valmisteet. Suositellaan käytettäväksi lihas- ja hermosto-ongelmien yhteydessä sekä fyysisen rasituksen yhteydessä. Stressi lisää B-vitamiinin tarvetta.

B- vitamiinit ovat vesiliukoisia, joten yliannostuksen vaaraa ei ole. B- vitamiinit ovat monessa elimistön toiminnassa mukana. B-vitamiinit ovat tärkeitä hiilihydraattien ja proteiinien imeytymiselle. Niitä tarvitaan ylläpitämään kehon normaalia toimintaa ja energian tuotantoon. B12 edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja osallistuu solujen toimintaan. Sen on todettu myös auttavan energiatason nostamisessa. B12 on muun muassa muistivitamiini, hermostovitamiini ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B6 -vitamiini toimii monesti yhdessä B12 -vitamiinin kanssa, kuten muun muuassa energian tuotannossa, immuunijärjestelmässä, hermoston normaalissa toiminnassa, veren punasolujen muodostumisessa. B1 (tiamiiini) edistää energia-aineenvaihduntaa jä sydämen normaalia toimintaa ja toimii äärihermostossa sekä verisuonten rakenteessa. B- vitamiini vaikuttaa karvan laatuun ja tekee koiran turkin hyväkuntoiseksi ja kiiltäväksi. B- vitamiinit vaikuttavat myös lihaksistoon ja yliannosteltuna B- vitamiinilla on rauhoittava vaikutus. Tämä vitamiinivalmiste sisältää B1, B6 ja B12 vitamiinit oikeassa suhteessa. Tuote on erittäin maittava. 


Sen annostelu on helppoa annostelijan tai annospumpun avulla. Pullo on tehty valoa läpäisemättömästä muovista ja tiivis korkki takaa tuotteen säilyvyyden avattunakin. Eclipse B on valmistettu laboratoriovalvonnassa ja kaikki siinä käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman korkealaatuisia. Ei sisällä dopingaineita.

Koostumus: Sakkaroosi, sorbitoli, glyseriini ja hunaja. 

Lisätty per kg/3ml: B1 1 425 mg/5 mg, B6 455 mg/1.6 mg, B12 2990 µg/10.5µg

Ravintoainekoostumus: Raakavalkuainen 0.20%, raakaöljyt ja raakarasvat 0.03%, hehkutusjäännös 0.09%, raakakuitu 0.01 %, kosteus 41.7 %, sakkaroosi 50 %. 

Annostus: 1,5 ml 5 kiloon saakka. Sen jälkeen 3ml/10kg. Sekoitetaan ruokaan.

 

Våra hundar och katter utsätts för ständiga förändringar.
Allt från naturliga; såsom pälsfällning, till omgivningsrelaterade; resor, miljöbyten och stressituationer som hund och katt inte är anpassade för.
I situationer som djuret upplever som stressande kan det reagera med minskad aptit, håglöshet och matt päls. Att ge extra B-vitamin har visat sig vara ett bra sätt att lättare komma tillrätta med dessa problem. B-vitaminer är viktiga för omsättningen av kolhydrater och protein. Vitamin B12 har stor betydelse för bl.a. blodbildningen. BIO-B är ett unikt B-vitaminpreparat för husdjur som är lätt att dosera och blanda i fodret. BIO-B har så god smak att både hund och katt tycker att fodret smakar godare med BIO-B än utan.

Sammansättning: Sukros, sorbitol, glycerin, honung.

Tillsatser per kg/3ml: Vitamin B1 1425mg7/5 mg, Vitamin B6 455mg/1,6mg, Vitamin B12 2990 µg/10,5µg

Analytiska beståndsdelar: Råprotein 0,20%, råoljor och råfetter 0,03%, råaska 0,09% växttråd 0,01%, vattenhalt 41,07%, sackaros 50%

Dosering: 1,5ml upp till 5kg, sedan 3ml dagligen per 10kg kroppsvikt. Blandas i fodergivan.
Omskakas väl innan användning. Återslut förpackningen omedelbart efter användning. Förvaras mörkt och svalt samt frostfritt. Förvaras utom räckhåll för barn.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €