Hoof Builder 1,8kg

Biotiinivalmiste

Tuotekoodi: 7330824009396
HoofBuilder18kg_7330824009396_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Nopeuttaa kavion kasvua ja vaikuttaa kavion laatuun. Biotiini, MSM, piimaa ja inuliini jauheena.

 

 

Hevosten kaviot ovat erilaisia kuten myös kavio-ongelmat ovat erilaisia, mm. kaviohalkeamia tai kaviossa on heikot seinämät. Ruokavalio ei aina riitä kattamaan niitä ravintoaineita, joita tarvitaan kavioiden päivittäiseen hyvinvointiin. Hoof Builderin sisältämät biotiini ja MSM yhdessä kiihdyttävät kavion kasvua. MSM edesauttaa myös piimaan imeytymistä sekä vaikuttaa kavioiden kovuuteen ja kestävyyteen. Prebiootit (inuliini ja hiivakuitu) toimivat ravintona suoliston hyödyllisille mikrobeille, lisäävät niiden kasvua ja siten edistävät suolistoflooran terveyttä. Terve suolistofloora (paksusuolen mikro-organismit) mahdollistaa ravintoaineiden maksimaalisen imeytymisen suolistosta. Hoof Builder lisäravinteessa käytetyt raaka-aineet ovat ehdottoman korkealaatuisia. 

 

Tuote on valmistettu laboratoriovalvonnassa, se on kehitetty ja testattu Ruotsissa. Selkeät annosteluohjeet löytyvät pakkauksen etiketistä. Ei sisällä dopingaineita. Kunnolla toimivat ja kestävät kaviot ovat tie menestykseen kilparadoilla. Terve suoliston bakteerikanta on edellytys ravintoaineiden tehokkaalle imeytymiselle. Hoof Builder on koostumukseltaan ihanteellinen täydennysrehu, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän suoliston ja kavioiden hyvinvoinnille elintärkeitä ravintoaineita. Hoof Builder sisältää kaksinkertaisen määrän biotiinia/päiväannos verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin! 

Lisätty per kg/per 30 g: Vitamiinit: Biotiini 1g/30mg 

Koostumus: Fermentoitu hiiva (46%), MSM (metyylisulfonimetaani) (21%), piimaa (10%) ja Inuliini (18%) 

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 10.5%, raakarasva 1,1%, tuhka 4.1%, raakakuitu 12.8%, natrium 0,2% 

Annostus: 1.5 mittalusikkaa (1 mitta=20g) päivässä sekoitetaan hyvin väkirehuun 

Det är inte helt ovanligt att hästar inte kan tränas eller tävlas pga dålig hornkvalité. Hästens hov påverkas av flera faktorer så som arv och miljö.HoofBuilder innehåller högkoncentrerad biotin med MSM, kiselgur och prebiotika för att förbättra hovens kvalité. 

Tillsatt per kg/per 30 g: Vitamin: Biotin 1g/30mg

Sammansättning: Fermentad jäst (46%), MSM (metylsulfonylmetan) (21%), kiselgur (10%), inulin (18%) 

Analysgaranti: råprotein 10.5%, råolja och råfetter 1,1% råaska 4,1%, växttråd 12,8%, narium 0,2% 

Dosering: 1.5 dosmått (1 dosmått=20g) per dag blandas i kraftfodret.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €