Linförolja-Pellavaöljy 0,5l

Omega 3 ja Omega 6 rasvahapot

Tuotekoodi: 7330824008009
Linforolja-Pellavaoljy05l_7330824008009_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Pellavaöljy vaikuttaa ihon ja turkin hyvinvointiin. Tehostaa ravintoiaineiden imeytyvyttä. 

 

 

Puhdas luonnontuote, joka on valmistettu Ruotsissa viljellyistä pellavansiemenistä. Eclipse pellavansiemenöljy on erittäin korkealaatuista. Se sisältää runsaasti Omega 3 ja Omega 6 rasvahappoja. Erinomainen energialähde, joka samalla hoitaa suolistoa ja vatsaa. Hyvin voiva suolisto takaa ravintoaineiden maksimaalisen imeytymisen. Sisältää linoleenihappoa (tyydyttymättömiä) 60 %, linolihappoa (tyydyttymättömiä) 15 %, öljyhappoa (tyydyttymättömiä) 16 % ja muita tyydyttyneitä rasvahappoja 9 %.
  

Koiran ja kissan terveyttä ja kaunista turkkia tulee hoitaa etenkin oikeanlaisella ruokinnalla. Kun koiran tai kissan ruokinta on tasapainoista iho, turkki ja anturat voivat hyvin. Kaikenikäiset eläimet tarvitsevat kasvipohjaisia välttämättömiä rasvahappoja. Eclipse pellavaöljy on erinomainen lisä normaaliin ruokavalioon. Se on riittoisaa ja edullista käyttää, vain annostus on erilainen eläimen iästä ja koosta riippuen. Ei sisällä dopingaineita. 

Koostumus: 100 % kylmäpuristettu elintarvikelaatuinen pellavaöljy 

Ravintoainekoostumus: Raakaöljyt ja raakarasvat 99 %, raakakuitu 0 % 

Annostus: Pienet koirat ja kissat 5 ml päivässä. Keskikokoiset koirat 10 ml päivässä. Isot koirat 15 ml päivässä. 

 

Biofarmabs svensktillverkade, kallpressade Linfröolja är ett utmärkt och skonsamt sätt att öka energimängden i husdjurets foder utan att öka mängden kolhydrater.
I Linfröoljan finns hög koncentration av de essentiella Omega-3 och Omega-6 fettsyrorna som har stor betydelse för kroppens celler och är gynnsamma för päls- och hudkvalitet.
Med linfröolja drabbas man inte av den mindre fräscha andedräkt som är så vanlig när fettsyrorna tas från fiskolja. Att ditt husdjur mår bra av linfröolja visar sig omgående i form av ökad glans och förbättrad päls- och hudkvalitet.
 

Sammansättning: 100 % kallpressad linfröolja av livsmedelskvalité. 

Analytiska beståndsdelar: Råoljor och råfetter 99 %, växttråd 0 % 

Dosering: Liten hund och kat 5 ml/dag. Mellanstor hund 10 ml/dag. Stor hund 15 ml/dag.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 0.50 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €