Super hästsalva grön 150ml

Hevossalva kesäkäyttöön

Tuotekoodi: 7394489015031
_7394489015031_1.jpg
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Voide ihon kutinaan ja hyönteisten puremiin. Erinomainen esim. islanninhevosille. Luonnontuote.

 

 

Vihreä Super Hevossalva on oliiviöljy ja mehiläisvahapohjainen erittäin tehokas voide. Se on puhdas luonnontuote, joka on tarkoitettu hoitotuotteeksi kesän iho-ongelmiin. Sisältää hyönteisiä karkottavia eteerisiä öljyjä. Salva hoitaa iho-oireita ja sisältää luonnollisen hyönteiskarkotteen joten jopa avohaavat eivät kerää kärpäsiä, mäkäräisiä, paarmoja tai muita hyönteisiä. Sopii erinomaisesti esim. islanninhevosille, joilla hyönteisten aiheuttamat iho-ongelmat ovat erittäin vaikeita. Tulokset puhuvat puolestaan! Vihreä Super Hevossalva on erittäin riittoisa. Se sopii erinomaisesti myös koirille ja muille eläimille. Ei sisällä dopingaineita. 

 

Sommarsalva mot klåda orsakad av sol och insektsangrepp för bl a islandshästar. En ren naturprodukt.

Tuoteseloste: Oliiviöljyä, mehiläisvahaa, D-pantenolia, kehäkukkauutetta ja eteerisiä öljyjä. INCl: Olea europea, Cera flava, Panhenol, Retinol palmitate, Calendula officinalis, Cymbopogon winterianus, Eucalyptus, Lavendula angustifolia, Citrus limonum, Cedrus atlantica, Syzgium aromaticum, Limonene, Linalool. 

Huom! Limonene voi aiheuttaa allergisen reaktion. 

Käyttöohje: Puhdista hoidettava alue. Levitä ohut kerros vaurioituneelle iholle 2 - 3 kertaa päivässä tai useammin tarpeen mukaan. Huom! Huoneenlämmössä salva pysyy rasvamaisena, auringonpaisteessa se pehmenee. Kylmässä salva kovettuu ja on hankalampi käyttää.  

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 0.17 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 0,00 €
Nouto Myymälästä 0,00 €